ISPOVESTI – Moj pas je spavao sa mnom u krevetu sve dok se jednog dana nije napalio i skočio na mene želeći da…

Imam kucnog psa koji uvek spava sa mnom u krevetu, mislila sam da je to u redu dok u jednom trenutku nisam primetila da se napalio i bukvalno skocio na mene. Poceo je da cvili i da se trese zeleci nesto da poje*e. Uplasila sam se za svoju bezbednost, u tom trenutku sam ga sklonila sa sebe i bacila kroz prozor. Macka koja se motala oko kuce je izvukla deblji kraj, pas ju je bukvalno silovao a ona je uplaseno odjurila posle zavrsenog posla. Od tada vise ga ni ne pustam da mi ulazi u kucu, stvarno me je strah da se opet nesto slicno ne dogodi.

VIC: Tokom Drugog Svetskog rata Hitler zatvori u gasnu komoru Jevreje i Cigane i pusti 10% otrova u komoru.Posle par minuta otvoti on komoru davidi sta sta se desava unutra,gleda svi Jevreji se ugusili,pola Ciganazivo pola se ugusilo i jedan Ciga sedi u cosku i gleda uHitlera. Hitler, vidno iznerviran,zatvori komoru i pojaca gas na 50%. Posle par minuta ode opet da otvori komoru, svi Jevreji mrtvi, onomalo Cigana sto je bilo mrtvo i oni se pogusili ali i dalje jedan Ciga sedi u cosku komore i gleda u Hitletra. Hitler “popizdeo” ko konj zatvori komoru i ode da pojaca gas na 100%, drzi on tako par minuta ikad se gas malo razisao otvori on komoru, gleda lesevi od Jevreja i Cigana se raspadaju, gleda on i dalje tako i tek ce njemu onaj Ciga stosedi u cosku: “Daj idi u picku materinu, ili udji ili izadji vise!!!”

BONUS ZABAVNI KUTAK SAMO ZA VAS:

Zada učiteljica učenicima zadatak da naprave njihovu školu od nekog materijala. Perica odluči da taj materijal budu go*na. Sutradan Perica pokaže rad učiteljici.
Učiteljica:
Šta ti je ovo veliko?
Perica:
To vam je naša škola.
Učiteljica:
A ovo malo?
Perica:
To smo vam mi učenici.
Učiteljica:
A gde smo mi, učitelji?
Perica:
E pa tol’ka go*na nisam mogao da nadjem!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *