ISPOVEST – Imala sam s*ks sa momkom bez zaštite i sutradan…

Imala sam nezasticen s*x sa deckom i odemo u apoteku da uzmemo pilulu. Tek ce on ‘Dacete mi tabletu za dan posle sutra’. Apotekarka i ja smo oplakale!

I baš kada pomislim da mi je konačno krenulo i da će se napokon nešto lijepo dešavati na kraju i to ispane kao kazna i lekcija.. nikad kraja nesreći, a jedna sam od optimista koji u svemu vide dobro, no život jednostavno ima nešto protiv mene.

Prekinuli smo prije tri godine, iako ona ima decka, i ja curu vec duze vrijeme. Svakih mjesec-dva se cujemo i nadjemo potakno, ispricamo i shvatimo kolko zapravo jedan drugog jos volimo na neki nacin.. i tako vec godinu dana.. Svi su protiv nas da budemo skupa opet, a mi mastamo samo jedan o drugom:)

Imam prijatelja s kojim se dugo poznajem i kojem sam sve govorila sto mi se dogadjalo u zivotu i sada sve zna moje lose strane i groznu proslost.Mislila sam da me nikada nece prihvatiti kao djevojku ,pa nisam nista pokusavala vise od prijateljstva.sada sam zarucena sa momkom koji ne zna ni trecinu moje proslosti,a prije nekoliko dana me pitao taj prijatelj da se za njega udam i da me prihvata onakvom kakva jesam.sada ne znam sta da radim jer prijatelj zna sve o meni i prihvaca me,a pitam se da li bi me vjerenik prihvatio da to sve zna.stalo mi je mnogo do vjerenika,ali kako da zanemarim prijatelja kojem sam sve bez straha mogla reci…..

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *